5% İNDİRİMLİ

  • Esterquat Nedir? Ne İşe Yarar?

Esterquat Nedir? Ne İşe Yarar?

 Siparişiniz 1-3 İş Günü İçerisinde İçinde Kargoya Verilir.
  • 200,00TL
  • 190,00TL
  • Net Kazancınız: 10,00TL (5%)
    Adet / Kg / Litre Toplu Alım İndirimi
    8 birim ve üzeri ücret 180,00TL
 Sepette indirim :)

1000 TL üstü kargo ücretsiz! 1000 TL üstü kargo ücretsiz! 1000 TL üstü kargo ücretsiz! 1000 TL üstü kargo ücretsiz!
Siparişleriniz Mağazamız tarafından KARGO'ya verilir.
Siparişlerinizi hesabım siparişlerim kısmından takip edebilirsiniz. Üyelik hesabınız yok ise sipariş takip linkinden Sipariş numaranız yada email adresiniz ile takip yapabilirsiniz.

Esterquat Nedir?

Tanımı

Esterquat, kısaltılmış şekilde Esterquat olarak da adlandırılır. Kimyasal formülü, ester grubunun içeren bir amonyum tuzu olan yüzey aktif bir bileşiktir.

Kullanım Alanları

Esterquat, özellikle kişisel bakım ürünlerinde ve temizlik ürünlerinde yaygın olarak kullanılır. Bazı önemli kullanım alanları şunlardır:

  • Şampuan ve saç kremi gibi kişisel bakım ürünleri
  • Yumuşatıcılar ve deterjanlar
  • Kozmetik ürünler, özellikle cilt bakımı ürünleri
  • Ev temizlik ürünleri, özellikle yumuşatıcılar ve yüzey temizleyicileri

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Esterquat içeren ürünlerin kullanımı sırasında, doğru miktarlarda kullanılması önemlidir. Aşırı kullanım cilt tahrişine veya diğer sağlık sorunlarına neden olabilir. Ayrıca, ürünlerin doğru şekilde depolanması ve çocuklardan uzak tutulması önemlidir.

Özellikler

Esterquat'un bazı temel özellikleri şunlardır:

  • Öz Kütle: Değişken, genellikle 0.8 g/cm³ civarındadır.
  • Toplam Kütle: Değişken, ürüne ve kullanım alanına bağlı olarak farklılık gösterebilir.
  • Parlama Noktası: Parlama noktası ürüne bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.
  • Erime Noktası: Erime noktası ürüne bağlı olarak değişkenlik gösterebilir.


Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    
 
 
 
 
 
Benzer Ürünler

3% İNDİRİMLİ

Karbomer Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?…

Karbomer Nedir? Ne İşe Yarar? Nasıl Kullanılır?…

Köpük Kesici Ür..

680,00TL 700,00TL

4% İNDİRİMLİ

Np 10 Nonyonik Nedir? Ne İşe Yarar?…

Np 10 Nonyonik Nedir? Ne İşe Yarar?…

NP10 Nedir? ..

240,00TL 250,00TL

20% İNDİRİMLİ

Tuz Nedir? Ne İşe Yarar?…

Tuz Nedir? Ne İşe Yarar?…

Tuz Nedir? ..

40,00TL 50,00TL

20% İNDİRİMLİ

Hipoklorit Nedir? Hypo Nedir? Nerede Bulunur?…

Hipoklorit Nedir? Hypo Nedir? Nerede Bulunur?…

Hipo Klorit Ned..

40,00TL 50,00TL

10% İNDİRİMLİ

Köpük Kesici Nedir? Ne İşe Yarar?…

Köpük Kesici Nedir? Ne İşe Yarar?…

Köpük Kesici Ür..

90,00TL 100,00TL

17% İNDİRİMLİ

Hidroklorik Asit Nedir? Nerede Kullanılır?…

Hidroklorik Asit Nedir? Nerede Kullanılır?…

Hidroklorik Asi..

50,00TL 60,00TL

7% İNDİRİMLİ

Lauril Amin Oksit Nedir? Ne İşe Yarar?…

Lauril Amin Oksit Nedir? Ne İşe Yarar?…

Lauril Amin Oks..

140,00TL 150,00TL

55% İNDİRİMLİ

sodyum perkarbonat  toz leke çıkarıcı cas no 15630 89 4…

5% İNDİRİMLİ

Farma Gliserin Nedir? Ne İşe Yarıyor? Nerede Kullanılıyor?…

6% İNDİRİMLİ

Butil Glikol Ne İşe Yarar? Butil Ne İşe Yarar? …

Butil Glikol Ne İşe Yarar? Butil Ne İşe Yarar? …

Butil Glikol Ne..

150,00TL 160,00TL