7% İNDİRİMLİ

  • Lauril Amin Oksit Nedir? Ne İşe Yarar?

Lauril Amin Oksit Nedir? Ne İşe Yarar?

 Siparişiniz 1-3 İş Günü İçerisinde İçinde Kargoya Verilir.
  • 150,00TL
  • 140,00TL
  • Net Kazancınız: 10,00TL (7%)
    Adet / Kg / Litre Toplu Alım İndirimi
    5 birim ve üzeri ücret 130,00TL
    20 birim ve üzeri ücret 120,00TL
    30 birim ve üzeri ücret 110,00TL
    1000 birim ve üzeri ücret 100,00TL
 Sepette indirim :)

1000 TL üstü kargo ücretsiz! 1000 TL üstü kargo ücretsiz! 1000 TL üstü kargo ücretsiz! 1000 TL üstü kargo ücretsiz!
Siparişleriniz Mağazamız tarafından KARGO'ya verilir.
Siparişlerinizi hesabım siparişlerim kısmından takip edebilirsiniz. Üyelik hesabınız yok ise sipariş takip linkinden Sipariş numaranız yada email adresiniz ile takip yapabilirsiniz.

Lauril Amin Oksit Nedir?

Tanımı

Lauril Amin Oksit (LAO), suda çözünebilen ve genellikle temizlik ürünlerinde yüzey aktif madde olarak kullanılan bir tür amin oksittir. Kimyasal olarak, lauril grubu içeren birincil bir aminin oksidasyonu ile üretilir.

Kullanım Alanları

Lauril Amin Oksit, çeşitli endüstriyel ve ticari alanlarda kullanılır:

  • Temizlik Ürünleri: Çamaşır deterjanları, bulaşık deterjanları ve genel temizlik ürünlerinde köpürtücü ve temizleyici olarak kullanılır.
  • Kozmetik Ürünler: Şampuanlar, duş jelleri ve sabunlar gibi kişisel bakım ürünlerinde köpürtücü olarak kullanılabilir.
  • Endüstriyel Temizlik: Endüstriyel temizlik ürünlerinde yağ çözücü ve temizleyici olarak kullanılabilir.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Lauril Amin Oksit kullanırken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar şunlardır:

  • Kontakt: Cilt ile teması tahrişe neden olabilir, bu nedenle eldiven gibi uygun koruyucu ekipmanlar kullanılmalıdır.
  • Göz Teması: Gözlerle teması acıya ve tahrişe neden olabilir, bu nedenle gözlerden uzak tutulmalı ve temas durumunda bol su ile yıkanmalıdır.
  • Hava Kirliliği: Çevreye yayılması hava kirliliğine yol açabilir, bu nedenle kontrollü şekilde kullanılmalı ve atık yönetimi kurallarına uyulmalıdır.

Özellikler

Lauril Amin Oksit'in bazı teknik özellikleri şunlardır:

  • Öz Kütle: Yaklaşık 1.0 g/cm³ civarındadır.
  • Toğunluk: 120 g/mol civarındadır.
  • Parlama Noktası: Bilinen bir parlama noktası yoktur, ancak yüksek sıcaklıklarda yanıcı olabilir.
  • Erime Noktası: Katı bir madde olduğundan, erime noktası belirlenmiş değildir.


Yorum Yap

Not: HTML'e dönüştürülmez!
    
 
 
 
 
 
Benzer Ürünler

4% İNDİRİMLİ

Np 6 Nonyonik Ne işe yarar? …

Np 6 Nonyonik Ne işe yarar? …

NP6 Nedir? ..

240,00TL 250,00TL

8% İNDİRİMLİ

Potas Kostik potasyum hidroksit ne işe yarar? …

Potas Kostik potasyum hidroksit ne işe yarar? …

Potasyum Hidrok..

120,00TL 130,00TL

6% İNDİRİMLİ

Dolomit Tozu Nedir? Nerelerde Kullanılır?…

Dolomit Tozu Nedir? Nerelerde Kullanılır?…

Dolomit Tozu: D..

150,00TL 160,00TL

5% İNDİRİMLİ

Fosforik Asit Ne İşe Yarar? Nerelerde Kullanılır?…

Fosforik Asit Ne İşe Yarar? Nerelerde Kullanılır?…

Fosforik Asit N..

190,00TL 200,00TL

13% İNDİRİMLİ

Glukoz Nedir? Nasıl Kullanılır? …

Glukoz Nedir? Nasıl Kullanılır? …

Glukoz Ürünü - ..

70,00TL 80,00TL

2% İNDİRİMLİ

Silikon Emülsiyonu Nedir? Nasıl Yapılır?…

Silikon Emülsiyonu Nedir? Nasıl Yapılır?…

Silikon Emülsiy..

550,00TL 560,00TL

7% İNDİRİMLİ

İzopropil Alkol (İPA) Nedir? Nerede Kullanılır? Nerelerde Satılır?…

6% İNDİRİMLİ

Alkan Sülfonat Nedir? Nasıl Kullanılır?…

Alkan Sülfonat Nedir? Nasıl Kullanılır?…

Alkan Sülfonat ..

170,00TL 180,00TL

17% İNDİRİMLİ

Sles 70 hammadde satışı, Sles 70 ne işe yarar ?…

13% İNDİRİMLİ

Alüminyum Sülfat Ne Demek? Ne İşe Yarar?…

Alüminyum Sülfat Ne Demek? Ne İşe Yarar?…

Alüminyum Sülfa..

70,00TL 80,00TL